Mercatorpark WenduineMercatorpark is een van de mooiste  verblijfparken  aan onze Belgische kust Het is een zeer verzorgde en rustige plaats om te ontsnappen aan de wekelijkse drukte. Het is het ideale familiepark  maar ook voor de liefhebbers van rust en ruimte is het hier goed verblijven. Op 150 meter van de zee gelegen met ruime percelen grond waar de mensen hun stacaravans bewonen. Het 6 ha grote weekend- /vakantie- verblijfpark gelegen aan de Belgische kust tussen Blankenberge en Wenduine dat bekend staat om zijn mooie ligging voor een geslaagde strandvakantie in combinatie met de vele mogelijkheden tot het maken van diverse uitstapjes. Of u nu wilt luieren op het strand of er lekker op uit wilt trekken, alles is er mogelijk. Ook zijn er faciliteiten voor de sportieveling die zich kan uitleven op het tennis- of basketbalterrein. Je kan het ook iets rustiger aan doen en met de fiets de Vlaamse Polders en natuurgebieden induiken. Met zijn brede straten allemaal hetzelfde tuinhuisje en groene omheiningen geeft dit park een zeer verzorgde en ruime indruk. Het kan model staan hoe alle verblijfparken er zouden moeten uitzien. op dit verblijfpark wonen mensen van alle taalgroepen en nationaliteiten vreedzaam samen. Gepensioneerden tot jonge mensen, hier vindt men de mengeling van jong en oud. Sommige mensen vertoeven hier al meer dan 30 jaar. Iedereen verzorgt zijn perceel grond  met veel aandacht.

Vergeet zeker niet om ons gastenboek te bekijken en te ondertekenen.

lees meer...
 
Bekijk onze kalender om alle activiteiten te weten te komen.

• 16/04/'17
   Paaseierenraap
• 03/06/'17
   Busuitstap
• 22/07/'17
   Rommelmarkt
• 29/07/'17
   BBQ
• 30/07/'17
   Receptie & lunch

lees meer...

Deze website is ontworpen voor en door de bewoners van vakantie-verblijfpark Mercatorpark. dit maakt de webstek minder commercieel maar meer informatief.

We zullen proberen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden van alle activiteiten en nieuwtjes.

Je kan je hiernaast ook altijd inschrijven op onze mailinglijst, dan krijg je automatisch een e-mail toe-gestuurd bij alle nieuws en  aanpassingen op de website.
Paaseierenraap
De ultieme seizoensopener voor kinderen. De echte Paas-haas komt cadeautjes uitdelen.


Rommelmarkt

Iedereen is welkom met een kraampje op onze rommel-markt.
Reuze BBQ
een supergezellig samenzijn, een lekkere BBQ en achteraf een spetterend feestje.
Petanquetornooi
Altijd een gezonde strijd om de mooiste prijzen te winnen. Iedereen heeft prijs.
Halloweenhappening
Seizoensafsluiter met een griezelige verkleedparty in een verwarmde partytent.
lees meer...
Form Object

Inschrijven (e-mail adres invullen)
Schrijf u in op onze mailinglijst om van alles op de hoogte te blijven.
Mercatorpark on Facebook Version Française Nederlandse versie